Vi lever i krise etter krise etter krise, skal vi tro våre politikere. Men hvordan er det egentlig disse krisene oppstår? Energikrisen er bare toppen av isberget, hva er det neste?

Det krisemaksimeres på områder av liten betydning, mens det som virkelig betyr noe, forvitrer: kultur, felleskapets ressurser og vårt forhold til dette.

Middelklassen er under angrep. Et geopolitisk spill foregår uten at vestlige myndigheter virker å forstå noenting. Kina kjører på for fullt, og vi trues med et mulig boligkrakk og forsyningskrise på grunn av Kinas drakoniske nullvisjon i forhold til omikron.

Millionbyer stenges ned på grunn av to–tre smittetilfeller, av en virusvariant som fremstår som nokså ufarlig.

Murene slår sprekker, selv i Kina protesterer folk åpent, enda de vet de risikerer livet. Men kronprins Haakon vil heller spille på klimalag med tyskerne. Danskenes dronning Margrethe II lider ikke av klimapanikk. Den første Margrete sto opp mot tyskerne og bandt Norden sammen i Kalmar-unionen.

Hvor er de voksne? Hvor er politikerne vi kan stole på?

Siden det er helg, forsøker vi å avslutte på en positiv måte, noe som dessverre går ut over vår kjære programleder Rebecca.

Velkommen til kveldens Dagsorden med Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

Videoen er klar til å sees så snart den er ferdig å prosessere på Rumble

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Skriv en mail til dan@document.no hvis du ønsker å bli med på mailinglista der vi gir dere daglige oppdateringer om sendetider.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.