Historien om den såkalte stormingen av Kongressen i Washington D.C. den 6. januar 2021 var en regissert løgn og et teater uten sidestykke. Sannheten har endelig kommet frem, men mediene er tyste som graven, for faller denne fortellingen, rakner livsløgnen.

Mens store avsløringer finner sted på andre siden av Atlanteren og kategorisk ignoreres av regimemediene her hjemme, legger Bærum Arbeiderparti til rette for at foreningen FRI skal få innpass i kommunens barneskoler gjennom såkalt regnbuefyrtårn-sertifisering. Handlingsplaner, som fremmer seksualisering og forming av barnas kjønnsidentitet, utformes altså av foreningen som forsvarer pedofili og andre seksuelle avvik, uten at hverken Bærum Arbeiderparti og Jar skole, som er en slik regobuefyrtårn-sertifisert skole, vil svare på noen spørsmål som helst.

Velkommen til tirsdagens Dagsorden.

Se hele Tucker Carlson klippet om 6. januar oversatt til norsk her!

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.