Gravejournalist James Roguski hevder Verdens helseorganisasjon (WHO) allerede har bygget opp systemer for helsepass og sier de vil tvinge dette på oss, uavhenging av hva medlemslandene stemmer i mai 2024. Stien tråkker EU opp.

WHO går inn for overnasjonal suverenitet med absolutt kontroll over den globale borgerens bevegelser. Endringene til traktaten og det internasjonale helsereglementet har de spikket gjennom en rekke hemmelige møter, og de trenger ikke gjennomgå politiske kontrollprosesser i medlemslandene for å vedtas – tross at suvereniteten flyttes. Det er såkalt frivillig, men vi vet hvor det i praksis ender; ekkoet av «internasjonale forpliktelser» ringer i ørene.

Christian Skaug og Rebecca Mistereggen tar for seg hva WHO vil bli i praksis, en slags global EØS-avtale på speed. Men ikke alle som finner seg i dette. Folk er våkne, et krav om folkestemning over WHO-traktaten er blitt født og oppropet finner du her.

Norge har dog en epidemi WHO ikke kan bidra stort med å løse: en voldsepidemi i den norske skolen.

Fremskrittspartiets skolepolitiske talsperson på Stortinget, Himanshu Gulati, som også sitter i utdannings- og forskningskomiteen, taler for døve ører når han reiser en kritisk røst vedrørende det stadig økende voldsproblemet.

Men hva kan vi egentlig forvente når de fleste politikere ikke en gang vil vedkjenne seg at vold er et problem i skolen? Rebecca tok en prat med Gulati om den saken.

Velkommen til Rett på sak.

 

Vi krever bindende folkeavstemming om WHO-traktaten! Skriv under på oppropet her!

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.