Våren er om hjørnet, men det er det nye helsetyranniet vi skal pålegges å leve under også. I mai stemmer medlemslandene over Verdens helseorganisasjons (WHO) nye suverenitet, som pakket i fine ord og fraser, vil ha deg til å betale opp mot 10 prosent av inntekten din for digitale pass, basert på medisiner du mest sannsynlig ikke trenger, for å kunne leve som «normalt.» Ja, det skal ikke mer enn den årlige influensaen til, for at WHO skal kunne utøve sin nye makt.

Samtidig klapper regimemediet NRK i både hender og føtter, når de leser Glenn Sæstad masteroppgave «En alternativ strategisk visjon for digitale sentralbankpenger og bærekraftig omstilling,» som nå er tildelt pris. Oppgaven drøfter bruk av digitale penger (DSP) til å presse gjennom politiske endringer og «ønsket adferd.» Det er jo ikke rart de klapper, for dette er jo målet med WHO, WEF, FN og selvsagt disse vaksinepassene som budsjetteres fra FHI, selv om vi foreløpig ikke bruker dem, tross kutt i overføring av statlige penger til FHI.

Propagandaen har satt seg i beinmargen på tyskere, for de ønsker nemlig personlige CO2-kvoter velkommen.

Klima, med trussel om død, og helse, med trussel om død, skal skremme deg til å gi opp din personlige frihet helt og du skal overvåkes digitalt, betale klimaavgifter, styres med digital valuta og helsepass, som passer på at du har gitt en del av pengene dine til WHOs utvalgte bedrifter.

Sier du i mot, er du en hater, men overraskende nok er det lite hatefulle ytringer å spore i kommentarfeltene på nett, det viser en ny rapport. Kanskje er det regimemedienes mangelfulle innsikt, rapportering og sannhetsøken som er årsaken, eller kanskje er det andre grunner. Det diskuterer Christian Skaug og Rebecca Mistereggen i kveldens Dagsorden.

Velkommen til sending.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.