Å konstruere fortellinger gjennom å gjengi deler av fakta eller fordreie sammenhengen sammen med nådeløs gjentakelse, er effektive midler for å manipulere massene, men lite er så effektivt som indoktrinering av barn, som igjen «oppdrar» foreldrene.

Fjerning av kjøttprodukter fra skoler, og nå potensielt barnehager, mens vi blir fortalt at insekter og syntetisk kjøtt er fremtiden, er en kompleks, men effektiv måte å fordele penger og makt på enda færre hender. Og barna våre er deres verktøy.

«Bærekraftige kostholdsråd» er ikke kostholdsråd, det er et maktkupp utført av politiske nikkedukker, og norske politikere klapper i hendene og elsker leke de globalitkres forlengede arm. Men de skal få noe å stri med, for hverken insekter eller normalisering av seksuelle avvik gjennom Dragqueen storytime mottas godt av den fremdeles selvtenkende befolkningen.

Velkommen til kveldens Rett på sak med Christian Skaug og Rebecca Mistereggen.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.