Biden-administrasjonen vil kreve årlig koronavaksinasjon, men unngår inntil videre å kunngjøre det for ikke å provosere folk, har Christopher Cole, en av toppsjefene i USA legemiddeltilsyn FDA, sagt til en undercover-reporter fra Project Veritas som filmet ham med skjult kamera.

Cole er sjef for FDA-avdelingen Medical Countermeasures Initiative, som har en sentral rolle i å sikre at medisiner, vaksiner og andre tiltak for bekjempelse av infeksjonssykdommer er sikre, skriver Project Veritas.

Under dekke av en rekke stevnemøter fikk reporteren Coles tunge på gli om koronavaksiner. Signalene i etaten tyder på årlig vaksinasjon av alle, kanskje også små barn fra seks måneders alder hvis studier åpner for det, sier han.

Cole indicates that annual COVID-19 shots isn’t probable — but certain. When pushed on how he knows an annual shot will become policy, Cole states, “Just from everything I’ve heard, they [FDA] are not going to not approve it.”

Effektivitetstandardene som vaksiner må innfri for å godkjennes, er ikke like høye i en nødsituasjon som ellers, forklarer Cole.

Han legger til at det ikke finnes nok tester til å berolige foreldre til små barn som skal koronavaksineres, så mye som man normalt kan gjøre. Det er alltid en risiko for langtidsvirkninger, særlig med de yngre, sier Cole. Opprinnelig ble det heller ikke testet nok på gravide, forteller han.

FDA-toppen snakker også om relasjonene mellom myndighetene og farmasøytiske selskaper.

Selskapene betaler oss mange hundre millioner dollar hvert eneste år for å ansette folk som skal undersøke produktene deres, sier Cole. Hvis de får godkjent en årlig vaksine, vil det være ensbetydende med en jevn pengestrøm tilbake, konstaterer han.

I en kommentar til Project Veritas sier FDA at Cole ikke arbeider med vaksinesaker og ikke taler på vegne av etaten.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Kjøp Kents bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.