En av toppsjefene i Pfizer, Jordon Trishton Walker, overfalt torsdag journalisten James O’Keefe og Project Veritas-medarbeidere på en restaurant i New York.

Overfallet skjedde da James O’Keefe konfronterte Walker og viste ham undercover-opptakene om Pfizers planer om potensielt å mutere covid-viruset.

– You f*cked up! ropte Walker før han ødela iPad-en som inneholdt Project Veritas’ undercover-opptak om det «muterende» covid-viruset.

Bakgrunnen er at Project Veritas onsdag kveld publiserte en eksplosiv video hvor den samme Jordon Trishton Walker, Pfizers direktør for Research and Development, Strategic Operations, under det han trodde var en date – men i realiteten et møte med Project Veritas undercover-reporter – innrømmet at «legemiddelselskapet» Pfizer forsker eller diskuterer å forske på å mutere covid 19 i en «rettet evolusjon» slik at selskapet fortsatt kan tjene penger ved å holde seg i forkant av vaksineforskningen. 

– Jeg bare jobber i et selskap som bokstavelig talt prøver å hjelpe folk, hevdet Walker under konfrontasjonen og insisterte på at han bare «prøvde å imponere daten».

Pfizer muterer virus for å kunne ha vaksine klar

– En av de ting vi undersøker er hvorfor vi ikke bare muterer det [covid] selv slik at vi kan utvikle forebyggende nye vaksiner, ikke sant? Så det er vi nødt til å gjøre. Men hvis vi gjør det er det dog en risiko for – som du kan forestille deg – ingen ønsker å ha et farmasøytisk selskap som muterer f**king virus, sa Walker til Project Veritas undercover-journalist.

– Ikke fortell det til noen. Lov meg at du ikke vil fortelle det til noen. Måten det ville fungere på, er at vi planter viruset i aper og vi får dem til å fortsette å infisere hverandre mens vi samler inn prøver fra dem.

New York-politiet reagerte på overfallet.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.