Jordan Tristan Walker, forskningssjefen i Pfizer som har sagt svært oppsikts­vekkende ting om korona­vaksinen til en undercover-journalist fra Project Veritas, har også antydet at vaksinen kan skape uregel­messig­heter i menstruasjons­syklusen.

Det går frem av et nytt offentliggjort opptak fra samtalene journalisten hadde med Pfizer-toppen, som trodde at vedkommende var en date.

Koronavaksinen burde ikke ha denne virkningen, men vi vet det ikke, så dette er noe som vil måtte undersøkes lenger frem i tid, sier Walker på opptaket, som er gjort med skjult kamera.

Forskningssjefen virker usikker på hvor lenge mRNA-materialet i vaksinen forblir i kroppen:

“I hope we don’t find out that somehow this mRNA lingers in the body and like — because it has to be affecting something hormonal to impact menstrual cycles.”

Han frykter åpenbart at det kan bli gjort svært ubehagelige oppdagelser:

“I hope we don’t discover something really bad down the line.”

“If something were to happen downstream and it was, like, really bad? I mean, the scale of that scandal would be enormous.”

Hvis noe slikt skulle komme for en dag, ville jeg fjerne Pfizer fra CV-en min, fastslår Walker.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.