Prosjekt Veritas får en av Pfizers toppsjefer til å innrømme at de driver forskning på muterte virus for å kunne være i forkant av vaksineforskningen. Men dette minner mistenkelig om hvordan covid-19 ble skapt og slapp ut av laboratoriet i Wuhan.

Mannens navn er Jordan Tristan Walker, Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner. Han møter en undercover-reporter fra Project Veritas på det han tror er en date. Det drikkes, og Walker er løsmunnet og skrytete. Han sier de får virus til å mutere for å kunne utvikle vaksiner mot fremtidige utbrudd. Men i tilfellet Wuhan førte det til pandemien. Hvis ikke kineserne og amerikanerne hadde lekt Gud, ville ikke millioner av mennesker blitt syke og dødd. Er det ikke uetisk å gjenta eksperimentene når verden fremdeles sliter med ettervirkningene?

Walker kaller forskningen for developed evolution, styrt evolusjon, som er et annet begrep for gain-of-function. Akkurat dét har fått en dårlig klang og ville gitt dårlig PR hvis det slapp ut.

Pfizer med sin mRNA-vaksine var det selskapet som tjente mest på pandemien. Walker innrømmer at det var en pengemaskin for dem. Det kan også neste pandemi bli, hvilket leder til spørsmålet om hva Pfizer egentlig holder på med. Hvor er myndighetene?

Jo, svarer Walker, når folk i Food & Drug Administration slutter, begynner de å jobbe for Pfizer. Scott Gottlieb tok to måneders ferie etter at han sluttet i FDA og gikk inn i styret for Pfizer.

Walker sier det er samme system som i våpenindustrien. De som skal kontrollere, får fete jobber i selskapene de skal passe på. Det er et svingdørsystem. – Det er bra for selskapene, men ikke så bra for amerikanerne, sier Walker.

Han virker helt klar over det uetiske og risikable ved Pfizers forskning.

“One of the things we’re exploring is like, why don’t we just mutate it [COVID] ourselves so we could create — preemptively develop new vaccines, right? So, we have to do that. If we’re gonna do that though, there’s a risk of like, as you could imagine — no one wants to be having a pharma company mutating f**king viruses.”

«En av tingene vi utforsker, er: Hvorfor muterer vi ikke [COVID] selv, slik at vi kan utvikle nye, forebyggende vaksiner, ikke sant? Så det må vi gjøre. Men hvis vi skal gjøre det, er det en risiko for at – som du kan forestille deg – ingen ønsker å ha et farmasøytisk selskap som muterer jævla virus.»

Walker: “Don’t tell anyone. Promise you won’t tell anyone. The way it [the experiment] would work is that we put the virus in monkeys, and we successively cause them to keep infecting each other, and we collect serial samples from them.”

Walker: «Ikke fortell det til noen! Lov meg at du ikke vil fortelle det til noen! Måten det [eksperimentet] ville fungere på, er at vi overfører viruset til aper, og så får vi dem til å fortsette å infisere hverandre, og vi samler inn serieprøver fra dem.»

Walker: “You have to be very controlled to make sure that this virus [COVID] that you mutate doesn’t create something that just goes everywhere. Which, I suspect, is the way that the virus started in Wuhan, to be honest. It makes no sense that this virus popped out of nowhere. It’s bullsh*t.”

Walker: «Man må arbeide veldig kontrollert for å sikre at det viruset [COVID] man muterer, ikke skaper noe helt ukontrollerbart. Jeg mistenker at det var slik viruset oppstod i Wuhan, for å være ærlig. Det gir ingen mening at dette viruset dukket opp ingenstedsfra. Det er bullshit!»

Walker: “From what I’ve heard is they [Pfizer scientists] are optimizing it [COVID mutation process], but they’re going slow because everyone is very cautious — obviously they don’t want to accelerate it too much. I think they are also just trying to do it as an exploratory thing because you obviously don’t want to advertise that you are figuring out future mutations.”

Walker: «Jeg har hørt at de [Pfizer-forskere] optimaliserer den [COVID-mutasjonsprosessen], men de jobber sakte, fordi alle er veldig forsiktige for å unngå å akselerere den for mye. Jeg tror de også bare prøver å gjøre det som en utforskende aktivitet, for man vil selvsagt ikke annonsere at man pønsker ut fremtidige mutasjoner.»

Til slutt dukker redaktør for Project Veritas, James O’Kefee,  opp med mikrofon og kamera for å stille noen spørsmål. Da Walker forstår at samtalen han har hatt, ikke var en date, men et setup, går han bananas. Han blir aggressiv, ringer politiet og sier at han er omringet av fire hvite menn.

Videoen ble i natt sett av 12 millioner på Twitter. Ikke ett eneste amerikansk stort medium har rapportert om den, til tross for at titusener av amerikanere lider av covid-19-bivirkninger.

Mediene spiller rollen som voktere for Big Pharma. De forstår ikke at publikum har våknet og ikke kommer til å finne seg i hverken lockdown eller vaksiner neste gang.

 

https://www.projectveritas.com/news/pfizer-executive-mutate-covid-via-directed-evolution-for-company-to-continue/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.