Etter avsløringen av at Project Veritas har fjernet James O’Keefe som styremedlem og administrerende direktør, startet en masseflukt av Twitter-brukere fra Project Veritas’ Twitter-konto. Samtidig startet en massetilstrømning av følgere på James O’Keefes personlige Twitter-konto.

Starter forfra

I en tale som først ble kjent mandag sa O’Keefe at han er blitt fjernet som leder av Project Veritas som han grunnla i 2011, ved at styret har fratatt ham all beslutningsmyndighet:

– For øyeblikket har jeg ingen jobb i Project Veritas. Jeg har ingen stilling her på bakgrunn av styrets beslutninger. Så jeg kunngjør for dere alle at jeg idag pakker sammen mine personlige eiendeler på hovedkontoret, og har til hensikt å starte forfra.

Allerede tidlig tirsdag passerte O’Keefe Project Veritas i antall Twitter-følgere. Det kan vanskelig tolkes som annet enn at konservative sjeler viser støtte og solidaritet med mannen bak den merkevaren Project Veritas er – og hans viktige journalistiske arbeide de siste årene.

I øyeblikket har Project Veritas 1,1 million mot James O’Keefes 1,3 millioner følgere.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.