Project Veritas utestenges fra Twitter. Også grunnleggeren James O’Keefe har fått sin Twitter-konto nedstengt. Foto: AP /Pablo Martinez Monsivais/ NTB

Twitter har bestemt å utestenge nettstedet Project Veritas fra sin plattform. Utestengelsen er permanent. Men Twitter nekter å klargjøre spesifikt hva som forårsaket utestengelsen, ifølge CNN.

The decision followed what a Twitter (TWTR) spokesperson described to CNN Business as repeated violations of the platform’s policies prohibiting sharing — or threats of sharing — other people’s private information without consent.

Twitter declined to say what specific tweets may have triggered the enforcement action.

Project Veritas skriver på Telegram at utestengelsen kom etter at de hadde publisert en video om sensur, som omhandlet en visepresident i Facebook.

«The tweet in question arose when asking for comment from Facebook’s VP of Integrity about censorship,» Project Veritas said on its Telegram channel. «Project Veritas is appealing this decision, as no privacy was violated.»

James O’Keefe er grunnlegger og sjef for Project Veritas, og hans private Twitter-konto er også stengt ned.

Project Veritas (PV) har stått bak en rekke avsløringer, basert på beretninger fra personer på innsiden av store selskaper som CNN og Google, og opptak gjort med skjult kamera. Men de har også blitt sterkt kritisert for sine journalistiske metoder.

PV har vist hvordan den venstreradikale organisasjonen Antifa bruker vold helt bevisst, som en del av sin strategi. De sto også bak avsløringen om at Planned Parenthood drev med salg av organer fra aborterte fostre.

 

Kjøp Asle Tojes bok her! 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂