James O’Keefe og Project Veritas har igjen lykkes å avsløre the Powers that be i America og hvordan de bruker sin makt til å bekjempe politiske motstandere. Twitter skulle ikke drive politikk, de skulle kun formidle. Men de er dypt engasjert i anti-Trump-kampanjen. En ingeniør Clay Haynes, som omtaler seg selv som utkaster, forteller at alle twittermeldinger Trump sender eller sletter, blir lagret og oversendt justisdepartementet dvs Bob Muellers team.

«But yeah, we could absolutely look at every single message, every single tweet, whatever you log into, what profile pictures you upload, what profile pictures you thought you were going to do,» Haynes said. He added that the power they had over every single Twitter user was «actually very terrifying,» «very, very dangerous,» and «very, very creepy Big Brother-ish.»

You don’t have to have an overactive imagination to wonder who else they are doing this to.

Det liberale Amerika har bestemt seg for å ta rotta på Donald Trump og de bruker alle midler.

For ett år siden ba FBI Apple om hjelp til å åpne en Iphone som terroristene i San Bernardino hadde brukt. De fikk nei. Apple ville ikke blande forretninger og politikk. Twitter-sjef Jack Dorsey støttet Apple-sjefen Tom Cook. FBI måtte ordne opp på egen hånd.

Men når det gjelder å bekjempe presidenten er alle midler tillatt. Da går moralen ut av vinduet. Twitter hadde en intern konsultasjon etter valget og bestemte seg:

He added, «he’s dangerous, I don’t like him and he’s a terrible human being and I want to get rid of him. In fact, we had internal reviews about that…”

 

Twitter Security Engineer Says Company ‘More Than Happy’ to Give DOJ Trump’s DMs

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.