Brandon Caserta er en av de 13 arresterte i Michigan. Når man går inn på hans sosiale profiler oppdager man raskt at han ikke har noe med høyresiden å gjøre. Men slik blir gruppen fremstilt av mediene. Til og med Fox News kjører historien uten ett spørsmål.

I amerikansk valgkamp er det noe som heter oktober-overraskelse: At det skjer noe uventet som påvirker eller er ment å påvirke valget. Da nyheten om at en gruppe på seks pluss syv var pågrepet i Michigan mistenkt for å ville kidnappe guvernør Gretchen Whitmer var det nok flere enn undertegnede som udret seg. Det kom svært beleilig for motstanderne av Trump.

At navngitte FBI-agenter sto frem og forklarte seg, gjør ikke inntrykk. Folk stoler ikke på FBI lenger.

Guvernør Gretchen Whitmer var selv raskt ute med å legge skylden på Trump. Det var hans retorikk som inspirerte slike grupper. Her var syn for sagn.

Men så kom informasjon om at disse folkene ikke akkurat var Trump-tilhengere. Tvert imot. En hadde filmet seg selv med et stort Antifa-flagg i bakgrunnen. Nå er en annen avslørt som BLM-tilhenger. Hva er egentlig storyen her?

Yetanother one of the conspirators indicted in the plot to kidnap Michigan Governor Gretchen Whitmer has turned out to be an anarchist and this time is an identified Black Lives Matter, Inc.™ supporter.

If you’re keeping book, that now means at least three of the six men indicted by the federal government for the frightening conspiracy to kidnap the governor from her vacation home are avowed anti-Donald Trump anarchists and at least one is a BLM protester. When half the conspirators rolled up by the feds are anarchists, this is what you might call a pattern.

BLM Supporter Tied to Michigan Gov. Whitmer Kidnapping Plot. Demands Grow for Her to Apologize to Trump 

 

Charlie Kirk fra Turning Point USA, undrer seg:

A little bit about the “right-wing” terrorists who plotted to kidnap Whitmer: —One was a BLM inc. protestor —One called Trump a “tyrant” —They hated police —They were anarchists —They claimed to hate the Constitution These people are anything but conservative.

Mainstream-mediene har underslått at venstresidens asosiale har mye til felles med dropouts på høyresiden. Disse mediene vil gjerne at anti-government skal bety høyreorientert, men det er mer sannsynlig at det betyr Antifa eller BLM:

“You know Trump is not your friend, dude,” said Brandon Caserta, with a large anarchist flag hanging on his wall behind him. “And it amazes me that people actually, like, believe that. When he’s shown over and over and over again that he’s a tyrant. Every single person that works for government is your enemy, dude.”

Alle som ser dette klippet forstår at mainstream-mediene lyver når de kaller disse folkene for høyreekstreme. Det er sosiale medier som slår bunnen ut av MSM og det er lite Twitter-sjef Jack Dorsey kan gjøre med det.

«Small government»

‘White Supremacist’ Suspect In Michigan Kidnapping Plot Is Actually A Trump-Hating Anarchist

Myndighetene kan ha behov for å klistre høyreekstrem til all opposisjon mot seg. De forsøker å skjule at motstanden mot lockdown er stor i Demokratisk styrte stater.

One of alleged plotters, 23-year-old Daniel Harris, attended a Black Lives Matter protest in June, telling the Oakland County Times he was upset about the killing of George Floyd and police violence.

Parker Douglas, a lawyer for Harris, said his client was a former Marine who lived at home with his parents and did construction work. Douglas said Harris told him some things described in the FBI affidavit were taken out of context while others he “thinks just didn’t happen.” Douglas said his client believes “not everybody mentioned in this knew everything that is described in this complaint.” He said his client, in a brief meeting, had suggested he had voted for candidates from both parties, had not expressed a view on President Trump and seemed to favor small government. [Emphasis added]

Det er ingen tvil om at Big government har vokst under pandemien, ikke bare i USA, men over hele Vesten. Myndighetene er på parti med BLM og lar Antifa holde på. Hvordan løse denne kinkige situasjonen? Ved å dra høyreekstremistkortet.

Dette har MSM vært med på lenge, og det henger sammen med at de spiller på lag med og skjuler Den dype staten som har forsøkt å velte Trump i over fire år.

Lincoln Project

NRK er helt med på dette og har vært med å utvikle scriptet for norske forhold: Morgensendingen hadde besøk av en kommunikasjonsekspert som ville promotere the Lincoln Project, det er tidligere Republikanere som er rabiate Trump-motstandere av typen mannen til Kellyanne Conway, George Conway. Det er «Mooch» Scaramucchi, Bill Kristol og flere fra Bush-administrasjonen. NRK og kommunikasjonsrådgiveren underslår at disse menneskene ikke lenger representerer partiet. Trump har overtatt partiet i en grad som aldri har vært sett før. The Lincoln Project kjører derfor negativ reklame, for å påvirke marginalene i vippestatene.

Det norske medier ikke får med seg er at de ser Resistance mot Trump over tid og fra topp til bunn. Kongressrepresentant Devin Nunes, som var en av pionerene i å avsløre plottet mot Trump, blir overrasket over hvor mye folk vet om konspirasjonen mot presidenten. Når han reiser rundt i sin hjemstat California kjenner de navnene på operatørene: Andrew McCabe, Peter Strzok, Lisa Page, Bruce Ohr, Christopher Steele – og de er fly forbannet fordi bare en lusen FBI-advokat er stilt for retten. De vil se «Justice». De vil ha likhet for loven.

Norske medier har ikke fått med seg dette, for de har overbevist seg selv om at Obamagate bare er tull og at det bare er konspirasjonsteoretikere som har laget seg en fantasi.

Dermed er de ikke i stand til å fatte at gruppen i Michigan kan være noe helt annet enn høyreekstreme, og at FBI kan ha en finger med i spillet. Norske medier går glipp av det viktigste hele tiden.

De heier på Biden og liker å kjøre tommelen i øyet på Orange Man.

 

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.