Mediene slo stort opp at en gruppe menn hadde planlagt å kidnappe Michigan-guvernør Gretchen Whitmer i oktober 2020. Trump fikk skylda. Nå har det falt dom over fire tiltalte. To ble frikjent, og for to var juryen delt.

Det kan bli ny rettssak for de to, men trolig ikke, for det som har kommet frem, har stilt FBI i et svært dårlig lys. Av 18 involverte var 12 FBI-agenter eller informanter. Det var disse som drev hele planen fremover. De kjøpte våpen, laget ekskursjoner – kidnappingen skulle skje i Whitmers hytte – og betalte alle utgifter.

Som det sies:

The FBI actually hatched the plot. paid for the plot, ran the plot, and set up the innocent men in their immoral scheme.

De som havnet i FBIs nett, var down-and-out-karakterer. Én bodde i en kjeller for kasserte vaskemaskiner. Det var folk som var helt på felgen. De virket ikke troende til noe som helst. FBI misbrukte dem.

Det verste var at de lekte med mennene og ikke tok fem øre for å fjerne bevis som kunne hjelpe dem til å bli frikjent.

Michael Hills, an attorney for Brandon Caserta, one of the six defendants, produced text messages showing an FBI field agent telling an informant to lie, frame an innocent man and delete text messages.

Men slik er FBI blitt, og oppførselen deres i denne saken er ikke enestående.

En av hovedinformantene gikk senere bananas etter et besøk i en swingerklubb og slo konas hode hardt i hodegjerdet på senga. Slik er kvaliteten på mennene FBI rekrutterer.

Lederen for plottet ble overført til Washington, der han brukte sine nyervervede kunnskaper til å planlegge 6. januar.

Mye tyder på at Whitmer-saken ble brukt som en prøveklut for 6. januar.

Eller som Matthew Rosenberg, journalist fra New York Times sa til Project Veritas: Det krydde av FBI-agenter der.

 

HUGE BLOW TO FAKE NEWS AND FBI: Zero Guilty Verdicts in Case of Alleged Plot to Kidnap Leftist Governor Whitmer – Not Guilty Verdict for 2, Hung Jury on 2 Including Ring Leader!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.