FBI-ledelsen er ved å rense ut agenter som støtter Trump, er for 2nd amendment (våpen), og mot vaksiner. De anses for upålitelige. FBI skal bli et politisk pålitelig våpen som kan brukes mot Demokratenes motstandere.

FBI-tjenestemenn som gjennomførte en topphemmelig sikkerhetsklareringsvurdering for en mangeårig ansatt, spurte vitner om den ansatte var kjent for å støtte tidligere president Donald Trump, om han hadde uttrykt bekymring for COVID-19-vaksinen eller hadde deltatt på en demonstrasjon for andre grunnlovstillegg, ifølge interne notater som førte til en klage til justisdepartementets interne vaktbikkje med påstand om politisk partiskhet innad i byrået.

Det er ikke den første saken hvor det føderale politiet viser en åpen politisk stillingtaken. Helt fra Russia collusion i 2015/2016 og til Hunters laptop i 2020 har FBI grepet inn til fordel for Demokratene og straffet Trump og hans tilhengere.

Den ansattes sikkerhetsklarering ble tilbakekalt måneder etter intervjuene, som bekreftet hans støtte til Trump og våpenrettigheter og hans bekymringer om COVID-vaksinen, ifølge dokumentene innhentet av Just the News.

Notatene viser at agenter for FBIs sikkerhetsavdeling spurte minst tre vitner våren 2022 om den ansatte, hvis navn og stillingstittel ble redigert fra notatene, hadde vært kjent for å «uttrykke støtte til president Trump» eller «uttrykke innvendinger mot Covid-19-vaksinasjon». Agenter fikk bekreftet fra minst ett vitne at den ansatte faktisk hadde nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset.

FBI har vært brukt mot Demokratenes politiske motstandere i rene plantede operasjoner. I operasjon Cold Snap samlet man en gruppe løse eksistenser og innbilte dem at de skulle kidnappe Michigan-guvernør Gretchen Whitmer. Det var snakk om folk på eksistensnivå som ikke hadde forutsetninger for å forstå at de ble ledet opp i stry.  Noen ble dømt og andre frikjent.

De samme metodene ble brukt til å fremprovosere uroen 6. januar, den såkalte stormen på Capitol Hill. Og leder for operasjonen var den samme som hadde ledet Cold Snap.

Hvis man renser ut alle Trump-supportere fra rekkene blir det lettere å gjennomføre slike stunt. Men da er ikke USA USA lenger.

Det kan virke som om FBI ikke tror Trump kommer til å vinne til høsten. Kanskje de vet noe som vi ikke vet.

 

 

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.