Demokratene har gjennomgått en radikalisering, derom er det ingen tvil. Men i stedet for å erkjenne det åpent, projiserer de radikaliseringen på det Republikanske partiet. Demokrater og mediene bruker Liz Cheney som eksempel på hvor mye Republikanerne har forandret seg.

Cheney er hard anti-Trump og snakker det samme rasismetøvet som Demokratene. Hun kaller 6. januar et væpnet opprør. Ikke rart Demokratene omfavner henne. Biden snakker pent om henne og MSNBC. En av de mest rabiate programlederne er Joy Reid. Hun har sitt eget program, ReidOut. Der deltok nylig Kurt Bardella, som tilbake i 2016 var talsmann for Breitbart og tilhørte det Republikanske partiet. Men så svingte han 180 grader. Bardella har vært rådgiver for the Lincoln Project, rabiate anti-Trumpere som har samlet inn 90 millioner dollar, penger som er brukt på privat luksus. En medarbeider utnyttet stillingen sin til å groome unge gutter. Men det gjør ingenting i dagens Biden-Amerika. FBI lekket til the Lincoln Project at de skulle raide hjemmet og kontoret til Rudy Giuliani, slik at de triumferende kunne tvitre det. Dermed sviner FBI seg selv til.

Bardella sammenlignet GOP med Taliban og IS. Det finnes ingen nedre grense for hva Demokrater og mediene kan si.

«I’ve been thinking to myself this whole time, you know, Al Qaeda, Usama bin Laden, the Taliban, the people who wanted to do harm to our nation and to our way of life and our democracy, they got nothing on what this Republican Party is doing,» Bardella said. «The idea that a member of their party, of their leadership, who’s last name is Cheney, could be purged from their leadership for telling the truth about January 6, for telling the truth about a violent insurrection that claimed the lives of, among others, a Capitol police officer.»

Bardella snakker mot bedre vitende. Politimannen Brian Sicknick døde av naturlige årsaker, det bekreftet Washingtons stadsfysikus nylig. Men sannheten betyr ingenting for dagens radikale progressive.

He then warned, «We are a two-party system in this country, that’s how it was built for better or worse. When one of those two parties becomes this radicalized and when the core of the party’s ideology is anti-Democratic,  that is a very dangerous development going to result in more violence, that’s going to result in more attempts to overthrow our government, that’s going to result in people losing lives just like January 6.»

 

All samtale stopper opp. Polarisering er et for svakt ord.


MSNBC guest suggests GOP is bigger threat to US than ‘Al Qaeda, Usama bin Laden, the Taliban’ combinedKurt Bardella, a former Lincoln Project adviser claims Republicans have become ‘radicalized’ 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.