En reporter fra Politico sier at folk i Washington er totalt frakoblet det som skjer ute blant folk. Tara Palmeri sier Trump i manges øyne er blitt en martyr, og en riksrettssak vil bare øke sympatien. – Folk tåler ikke å høre nedrakking av Trump, sier Palmeri.

Former President Donald Trump has actually gained – not lost – political clout since leaving office, a political observer asserted Friday.

Politico reporter Tara Palmeri’s observation runs contrary to the assumptions of many in the Washington D.C. establishment and the mainstream media.

«People don’t want to hear anything against Trump,» Palmeri said during an appearance on MSNBC. «Actually, the more he stays out of the media, the more that he becomes this martyr, this looming figure over the GOP.»

Korstog

Palmeri besøkte Wyoming. Delstatens representant Liz Cheney stemte med Demokratene for riksrett. Palmeri sa Trump er langt mer populær enn Cheney. Hun kalte det et korstog for Trump.

Det må skremme vannet av Republikanerne i Kongressen som hestehandler seg imellom og med Demokratene. Folk er fed up av dét også.

Ingenting av det som gjelder i Washington, gjelder i Wyoming. Det er nærmest omvendt. Folk reagerer med antipati på alt som kommer ovenfra.

She then described an apparent disconnect between what’s perceived as truth in D.C. and what’s perceived as truth in Cheyenne. Palmeri mentioned locals not wearing masks, expressing distrust of the coronavirus vaccine, claiming both that the number of reported deaths from the pandemic were «inflated,» believing the 2020 presidential election wasn’t legitimate, and that the Jan. 6 riot on Capitol Hill was «staged» by Antifa.

Det hun møtte, var ikke Republikanere. Det var MAGA-folket. Støtten til Trump er voksende der ute, og Washington må snart få øynene opp, sa hun på MSNBC, som ikke er vant til å høre slike synspunkter.

In Wyoming, she added, «A lot of people said they aren’t really Republicans, that, like, they’re for Trump. That’s it … I think the base is getting stronger, truly. I think an impeachment would make him even more powerful — a conviction, is what I mean.»

 

Politico reporter: Trump base is ‘getting stronger’ since he left office, impeachment would only empower him 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂