Debatten om Afghanistan, i den grad den eksisterer, er preget av tunnelsyn; overfokusering på de norske, konsentrert om situasjonen i nord, og spørsmålet om de bør kunne sendes sørover. Noen få får dominere med sitt negative syn på ISAF, NATO og USA. Ellers er det merkelig stille. Janne Haaland Matlary gjør et forsøk i Dagbladet […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les også

-
-
-
-
-
-
Debatten om Afghanistan, i den grad den eksisterer, er preget av tunnelsyn; overfokusering på de norske, konsentrert om situasjonen i nord, og spørsmålet om de bør kunne sendes sørover. Noen få får dominere med sitt negative syn på ISAF, NATO og USA. Ellers er det merkelig stille. Janne Haaland Matlary gjør et forsøk i Dagbladet […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Les også

-
-
-
-
-
-