James O’Keefe er leder av Project Veritas, og utestenges nå fra Twitter permanent. Her under en talet på årets CPAC. Foto: REUTERS /Octavio Jones/ NTB

Etter en serie av avsløringer om hvordan CNN bevisst fremstiller nyheter for å ramme konservative, har Twitter bestemt seg for å utestenge James O’Keefe fra Twitter permanent.

O’Keefe er grunnlegger og leder av Project Veritas (PV), som har spesialisert seg på å infiltrere ulike krefter, og avsløre disse ved hjelp av skjult kamera. Nylig avslørte PV hvordan CNN hele tiden har drevet en propagandakrig mot Donald Trump.

Tidligere har PV avslørt valgsvindel i Texas, de har avdekket hvordan Twitter jobber systematisk for å utestenge konservative, og hvordan Facebook-ansatte for åpent kamera sier de sletter alle bilder og poster som innneholder MAGA-caps.

Da PV publiserte en video som avslørte at Google ville forhindre gjenvalg av president Trump, valgte Google (selvsagt) å sensurere den avslørende videoen.

Etter avsløringene av hvordan CNN velger nyheter ut fra sine politiske preferanser, har altså Twitter fått nok, og utestenger O’Keefe, skriver The Post Millennial.

O’Keefe, the publisher and founder of Project Veritas, has consistently been releasing exclusive video footage that exposes the political bias of CNN, Facebook, and Google, among others, in a series of bombshells reports.

 

Twitter had previously issued temporary suspensions to both Project Veritas and James O’Keefe, but at this time there is no reason or duration given to this latest suspension, other than that the account had violated Twitter rules.

Journalisten Andy Ngô mener dette er nok et eksempel på hvordan Big Tech og de venstreliberale mediene samarbeider for å motarbeide sine motstandere.

Twitter CEO Jack Dorsey has been at the forefront of defending Twitter’s decision to ban, suppress, and suspend prominent conservatives, including the platform’s permanent ban on former President Donald Trump.

O’Keefe hevder at Twitter lyver om årsaken til utestengelsen, og sier i en uttalelse at han vil saksøke selskapet.


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.