Amerikanske sikkerhets­myndig­heter kan få hvem som helst i fengsel ved å sette opp feller for dem slik at de mister besinnelsen og reagerer på impuls, sier CIA-kontrahent Gavin O’Blennis skrytende og selv­tilfreds fremfor skjult kamera uten å vite at han snakker med en journalist fra Sound Investigations.

Denne og en rekke andre oppsikts­vekkende uttalelser fra O’Blennis blir gitt idet han ser ut til å tro at han befinner seg på stevnemøter ved to forskjellige anledninger i mars – ikke ulikt hvordan undercover-journalisten James O’Keefe har arbeidet først med Project Veritas og siden på egenhånd.

Ved hjelp av såkalt nudging («dulting») kan tjenestepersoner i CIA, FBI eller andre sikkerhets­etater som benytter falske profiler på nettet, frem­provosere over­reaksjoner som deretter kan brukes mot dem, ikke nødvendigvis bare ved hjelp av straffe­retten, men også gjennom sivile søksmål, forklarer han, og nevner Alex Jones som eksempel på en skikkelse som er blitt nøytralisert på den måten.

I denne prosessen tar man nyheter som ikke er falske, men som blir utbrodert på en måte som er egnet til å sette fyr på sosiale medier, sier O’Blennis, som det finnes spor etter på LinkedIn, der han har lagt igjen en CV som viser at han også har arbeidet for FBI og det amerikanske Sikkerhets­departementet.

Det er alltid FBI-agenter tilstede under demonstrasjoner i Washington, og den ved Capitol 6. januar 2021 var ikke noe unntak – det var rundt 20 av dem der da demonstranter tok seg inn i kongress­bygningen, sier O’Blennis til Sound Investigations journalist.

Amerikanske sikkerhets­myndig­heter bruker mange eksterne kontrahenter, og endel av dem ser ut til å gjøre jobber som personer som innsiden av etatene ikke tar sjansen på å utføre selv.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.