Først var det motehuset Balenciaga som la ut annonser av dukker i sadomasochistisk lærutstyr. Den snøballen ble stor. Nå er det Gucci som gjør det samme: lager en bildekomposisjon som leder tanken hen på voksne og barn, på en ubehagelig måte.

En av Gucci-husets egne arvinger spør:

«@gucci Why would you create a ‘performance piece’ with a toddler’s mattress and an adult man?» Alexandra Gucci Zarini, activist and heiress of the Gucci family, posted on Instagram. «My concerns are that there seems to be a common ideology across Kering’s Fashion Houses.»

Sophie Corcaran spør: – Er det bare syke mennesker som jobber i motehusenes reklameavdelinger? (Why are all fashion brand ad makers sick creeps?)

Koblingen er pedofili. Annonsene leder tankene i den retning.

Hva er poenget med å la popstjernen stå med en T-skjorte med en teddybjørn på og reklamere for en barnemadrass?

Apropos «creep» og creepy, Joe Biden er creepy. Det er måten han tar på små jenter på, lukter på dem og sier ting som det ellers reageres på. Ville du latt en mannlig lærer lukte datteren din i håret, lenge?

Når vi vet at Bidens datter hadde en oppvekst som gjorde at hun ble grenseløs seksuelt, er det ikke så vanskelig å se sammenhenger, for ikke å snakke om hans sønn Hunters liv med prostituerte. Han var besatt av å gjøre opptak av all sexen og sendte den til pornhub.com.

Norske medier skriver ingenting om at den amerikanske eliten er i forfall. De er ødelagte mennesker som er opptatt av å ødelegge landet.

40 prosent av 1 million barn som er kommet over grensen i sør, er forsvunnet. Man vet ikke hvor det er blitt av dem.

Enslige barn er overlatt til voksne uten at det er foretatt noen bakgrunnskontroll.

Det er en sammenheng mellom disse fenomenene, og den er meget ubehagelig.

 

 

Hollywoodstjerner tause om Balenciagas lærsex for barn

 

https://www.foxnews.com/media/harry-styles-gucci-called-sick-ad-campaign-after-balenciaga-controversy

 

 

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Hvis du bare skal kjøpe én bok før jul, så la det bli «Mesteren og Margarita».

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.