En medarbeider sier idet sendingen er over: Snart kommer vi ikke til å snakke om svenske tilstander, men om norske. Det er det noe i. Skyteepisodene kommer på rekke og rad. Mandag var det på Stovner, og vedkommende skal ha blitt skutt i magen. Det er høyrisikoen vi ser i Sverige: Om offeret lever eller dør, spiller ingen rolle.

Vet politiet hva som foregår, eller er de i ferd med å komme i bakleksa, slik det svenske politiet er? Et smart trekk ville være å snakke mer åpent om hva vi står overfor. Alle ser at dette er en lang historie som begynte for lenge siden. Men den har å gjøre med innvandringen fra MENA-land. Mange har sett det komme, men politikerne har ikke ønsket å snakke om det. De har lukket øynene.

Vi har fått den ene advarselen etter den andre: Andelen elever i første klasse som ikke kan norsk selv om de er født her i landet, sier en hel del om foreldrene og barnas sjanser. Likevel lar politikerne dette skje. Volden i barneskolen har vi hørt om i flere år. Dette har vært varsler om hva som skulle komme. Nå er elevene blitt voksne. Det er for sent å gjøre bot for tapt tid. Den kommer aldri igjen.

Men fremdeles drømmer venstresiden om utopia, og den vil aldri akseptere at sosialdemokratiet revurderer sine drømmer og tar skjeen i en annen hånd. Mediene sørger for å forsvare skansen, slik at vi er sikre på å synke stadig dypere.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.