En serie hendelser den senere tid viser at vi har krysset noen grenser og befinner oss i et helt nytt territorium. Helliggjørelsen av terroristen Rustam er et tegn på bevegelser i «undergrunnen». Muslimer godtar ikke at en vantro dreper en muslim. De ser bort fra kniven og «ser» på ham som forsvarsløs overfor et væpnet politi. Angriperen blir offer.

Dette er en klassisk øvelse blant muslimer, og aggresjonen bygger seg opp mot politiet som våget å legge hånd på ham. Argumentasjon er umulig.

Det som er nytt, er at de våger å gi uttrykk for dette ved høylys dag i et område av Oslo som fremdeles må betegnes som norsk. Grunnen er at de har med seg et antall norske kvinner og at mediene støtter dem. Særlig VG har vært mikrofonstativ for «vennen». VG vet hvilke følelser de fyrer opp under.

Dette skjer bare en måned etter drapene i Kongsberg. Ingen av de to tilfellene handler om terror, ifølge politiet, som har sine egne definisjoner. Den som måtte være uenig, risikerer å bli mistenkeliggjort. Av politiet. Så ko-ko er offentligheten blitt.

I Danmark har aktivister på venstrefløyen i flere tiår drevet klappjakt på politiske motstandere. Først får de nazistemplet, deretter kommer voldsmenn og ødelegger biler eller hus. Mediene og politikerne trekker på skuldrene. Det er ikke vanskelig å finne de skyldige, for noen av voldsmennene går inn i Enhedslisten, SF og Radikale Venstres partiorganisasjon.

Kim Møller forteller om Søren Lerche, som er kandidat ved kommunevalget for SF i Hillerød. Han utga i 2015 boken «Autonom Pusher Mentor». Lerche drev storomsetning av narkotika, samtidig som han ledet et «tæskehold» som bruke vold mot politiske motstandere. Nå er han blitt voksen og ønsker å gjøre en karriere inn i de etablertes verden. Fortiden utgjør ingen hindring. Han ønskes velkommen med åpne armer.

Er det mulig å forestille seg noe lignende for en fra høyresiden?

I stedet får helt normale kandidater for Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti tilgriset bilder og plakater. En del kandidater har også opplevd fysisk intimidering av unge menn fra Midtøsten.

Venstresiden og mediene har det helt fint med det. Høyrefløyen skal holdes i age.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.