Partiet De Kristnes (PDK) leder Erik Selle er bekymret for lovforslaget om forbud mot konverteringsterapi, som i likhet med rasismeparagrafen innskrenker friheten til enkeltindividet. Lovforslaget åpner for å kreve fengselsstraff for å bistå et individs ønske om å bli heterofil.

Til tross for Elon Musks kjøp av Twitter, er ytringsfriheten under press i Vesten, hvor friheten til å ytre seg har vært avhengig av hvilken politisk side du tilhører. Problemet vi nå står overfor, er lovtekster som gjør det straffbart å be for personer som ønsker det, så lenge det er knyttet opp mot et ønske å bli heterofil.

Du står helt fritt til å skifte kjønnsidentitet og til å operere deg, du får til og med hjelp fra staten. Men våg ikke å ha et ønske om å bli heterofil eller å be om hjelp til det, det kan koste dine hjelpere dyrt.

Velkommen til samtale med Erik Selle.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.