Norske medier følger helt slavisk det som Demokratene og liberale medier sier. Fox er den eneste store kanalen som ikke sender live fra høringen. Men det betyr ikke hva norske medier sier. At Fox er pro-Trump. Det er altfor enkelt. Fox har ikke omtalt filmen til Dinesh d’Sousa: 2000mules om valgsvindelen.

Selv Laura Ingraham er usikker. Men Tucker står helstøpt. I bisetninger legger han inn et spørsmål om noen virkelig tror at den gamle mannen i Det hvite hus fikk ti millioner stemmer mer enn Obama.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.