I natt tente en utlending på juletreet utenfor Fox News i New York. New York legger stor vekt på å være pyntet til jul. Å brenne et juletre er en ekstrem handling, og absolutt en hathandling. Men New York Times skrev at juletreet «tok fyr». Var det selvantenning? Alt for ikke å gi poeng til fienden.

Nye meningsmålinger viser at 70 prosent av Demokratene ikke kunne tenke seg å tenke noen som hadde stemt for en Republikansk kandidat. Polariseringen er absolutt verst på den Demokratiske siden.

Fordi norske medier følger samme oppskrift er det vanskelig å oppdage hvor ensidig amerikanske medier er. De norske er likedan. Men det pipler frem forslag inspirert av BLM og Demokratene.

Av alle var det FpU som i dag foreslo å sløye rentefradraget for å skape større likhet på eiendomsmarkedet. Det sier mye om dagens Norge at FrPs ungdomsorganisasjon går inn for tiltak som begrunnes ut fra sosialistisk tankegang: Likhet uansett innsats.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.