My Son Hunter har premiere onsdag og den har allerede rukket å vekke oppmerksomhet. Flere medier har anmeldt den uten å ha sett den. Det gir den bare reklame.

Det som har skjedd i USA de senere år er så vilt at det roper på filmatisering. Gudfaren blir bare småtterier.

Hunter har vært pappa Joes fikser og kobler. Han har brukt farens navn til å skaffe seg kontakter og Joe har ikke vært vond og be. Han har fått 10 prosent. Hunter har drevet på i Russland, Romania, Ukraina, Kazakhstan og Kina. Han har heller ikke vært alene. Med seg i gasselskapet Burisma hadde han forretningsvenner, og det var utelukkende fordi oligarken som eide Burisma trengte en større oligark til å beskytte seg, noe Joe Biden gjorde da han fløy inn og forlangte riksadvokaten sparket, ellers ville flere milliarder i lån ikke bli utbetalt. -Flyet mitt går om seks timer.

Riksadvokaten ble sparket. Biden var dum nok til å skryte av det offentlig.

Demokratene skodde seg også i Ukraina og Demokrater i USA solgte inn Ukraina til Obama-administrasjonen. Trump var klar over at en del av informasjonen om Russiagate stammet fra Ukraina. Han ville ha Zelenskijs hjelp til å finne ut av det. I stedet fikk han en riksrettssak mot seg.

Filmen om Hunter har hatt Hunters egen laptop som materiale. Hunter dokumenterte alt han gjorde, forretninger, og særlig sex og dop.

Filmen skildrer hvordan Det hvite hus og Washington er overtatt av en gruppe mennesker som overhodet ikke bryr seg om amerikanernes interesser. De er kun opptatt av en ting: Makt og penger.

De ble tvunget til å kaste masken da Trump dukket opp. Det har de gjort på en så klosset måte at vi nå vet nok om korrupsjonen til  å sette sammen et bilde som viser hovedtrekkene.

Ingenting er en så overbevisende kilde som virkeligheten. Filmen om Hunter vil vise amerikanere og resten av verden hvilken familie som sitter i Det hvite hus.

Ting som er sagt kommer tilbake i hukommelsen, som da Joe sa Hunter er den smarteste karen han vet om.

filmen kan leies eller kjøpes her.

eller gå til mysonhunter.com

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.