Stillbilde: YouTube.

Under en pressekonferanse i Det hvite hus søndag kritiserte USAs president Donald Trump mediene for ikke å vise noen interesse for Hunter Bidens aktiviteter i Ukraina, Russland og Kina.

Trump kan med dette ha gitt en forsmak på ting han vil ta opp i presidentvalgkampen, melder Fox News.

I en nylig rapport fra to komiteer i det amerikanske Senatet settes Joe Bidens sønn i et svært kritisk søkelys. Rapporten fastslår at Hunter mottok flere millioner dollar av en korrupt ukrainsk oligark mens han var styremedlem for det ukrainske energiselskapet Burisma, samtidig som faren var visepresident i USA.

Dette handler om interessekonflikter hos Obama-administrasjonen, heter det i rapporten.

Trump has brought up Hunter Biden in the past and two Republican-led Senate committees issued a report last week alleging that the work Hunter Biden did in Ukraine constituted a conflict of interest for the Obama administration. His father had taken the lead on some initiatives dealing with Kiev.

Hunter Biden ville aldri ha mottatt de pengene hvis ikke hans far hadde vært USAs visepresident på samme tid, og det samme gjelder pengene han i henhold til senatsrapporten fikk av kona til en tidligere Moskva-ordfører, sier Trump.

Mediene burde ha granske disse forholdene i stedet for å legge lokk på dem, sier den amerikanske presidenten.

“If we had a media that was fair — even just reasonable — this would be the biggest story for years and years,” Trump said. “Then you’d be entitled to real Pulitzer Prizes, not the fake committee that gives away these fake awards.”

– Jeg tror ikke Joe har noe svar på dette, sa Trump under pressekonferansen søndag.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.