Joe Biden varslet tirsdag morgen at han ikke kom til å vente på resultatene av primærvalget, men i stedet dra rett til Sør-Carolina for å drive valgkamp der.

Dette tas som tegn på at han vet han vil gjøre det dårlig i valget, og ikke ønsker å bli hengt ut som taper.

Biden kom på fjerde plass i Iowa og det lå an til at han kom til å ligge på tredje eller fjerde også i New Hampshire. Biden har opplevd et ras i støtte ifølge meningsmålingene. Mange tror løpet allerede er kjørt for ham.

Biden har vært plaget av Ukraina. Han og sønnen Hunters navn har blitt nevnt flere hundre ganger av Demokratene i forbindelse med riksrettssaken mot Trump. Republikanerne har plukket opp ballen og pekt på at Hunter ble ansatt i ett av Ukrainas mest korrupte selskaper, til en latterlig høy pris, i en jobb han ikke hadde forutsetninger for. Da riksadvokaten begynte å granske Burisma, grep visepresident Biden inn og krevde at riksadvokat Chokin ble sparket. Hvis ikke ville ikke Ukraina få en milliard dollar i støtte fra USA.

Videoen der Biden skryter av hvordan han presset Ukraina, ligger på youtube. Kunnskapen om denne historien har sevet ut til grasrota og Biden møter stadig spørsmål om sin troverdighet og ærlighet, noe han reagerer kraftig på.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.