Klippet hvor Biden skryter av å ha fått sparket Ukrainas riksadvokat fordi han var i gang med å granske sønnens gasselskap, ligger på youtube forrtsatt.

Finansminister Steven Mnuchin sier at spekulasjonene om at Trump skal ha sagt noe i en telefonsamtale med Ukrainas president som ikke tåler dagens lys, ikke har rot i virkeligheten.

Mnuchin told CNN that allegations suggesting that Trump pressured Ukrainian President Volodymyr Zelensky to investigate the son of former Vice President Joe Biden are based on one person’s speculation.

“I wasn’t on the call but I have no reason to believe the president pressured … a foreign leader. I think this is a lot being made up about one person’s speculation,” Mnuchin said. “I think things are being implied that just don’t exist.”

Trump la ikke skjul på at han snakket med Zelenskij om korrupsjon og at han sa han ønsket at Bidens ikke skulle bidra til det. Zelenskij sa han ville bekjempe korrupsjonen i Ukraina.

President Donald Trump told reporters at the White House on Sept. 22 that his call with Zelensky was largely congratulatory and included discussion of a number of subjects, including corruption. Trump said he told the Ukrainian leader that he doesn’t want people like Biden and his son, Hunter Biden, contributing to corruption in Ukraine.

“The new president is saying that he’s going to be able to rid the country of corruption, and I said that would be a great thing, we had a great conversation,” Trump said.

Bidens sønn Hunter fulgte faren på hans offisielle reiser og gjorde forretninger både i Ukraina og i Kina. Ettersom Biden nå er en favoritt blant Demokratene som kjemper om å bli nominert, er søkelyset på sønnens forretninger.

Hunter Biden’s business links in China and Ukraine have been highlighted repeatedly by Trump, who on Sept 20 urged the media to look into Biden’s remarks last year about how he pressured the Ukrainian government into firing the prosecutor who was investigating Burisma, the Ukrainian company for which Hunter Biden served as a board member.

Joe Biden told reporters in Iowa on Sept. 21 that he did not speak to his son about the latter’s business dealings in Ukraine. Hunter Biden told The New Yorker earlier this year that he discussed Burisma with his father.

En som har fått kritikk er også Rudy Giuliani, som har vært Trumps advokat.

“I have all the contacts between Democrats and the Ukraine,” Giuliani added. “When the rest of this comes out and we look at China and the $1.5 billion that the Biden family took out of China while that guy was negotiating for us, this will be a lot bigger than Spiro Agnew.”

 

Dette er klippet hvor Biden sitter i Council of Foreign Relations og skryter av at han truet Ukrainas regjering til å sparke riksadvokaten som var for nærgående mot sønnens selskap. Biden truet med ikke å gi Ukraina de lovede en millard dollar.

 

 
‘Things Are Being Implied That Don’t Exist’ Mnuchin Says of Trump’s Call With Ukrainian President
 

 

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!