Volodymyr Zelenskij og Trump 25. september. Foto: EPA/Scanpix

Ukrainas president Volodymyr Zelenskij forsikret at han ikke følte seg presset av president Trump i samtalen de hadde 25. juli. Møtet mellom de to fant sted bare timer etter at Det hvite hus offentliggjorde en utskrift av telefonsamtalen. Pressen sto i kø for å høre Zelenskijs versjon.

Ukrainian President Volodymyr Zelensky, during a meeting in New York with President Trump, told reporters Wednesday that he was not pressured to investigate the Biden family during their now-controversial phone call over the summer.

“Nobody pushed me,” Zelensky said.

De som ventet overraskelser, ble skuffet. Det fremgår av utskriften at de to hadde samme syn på korrupsjonen i Ukraina og Demokratens forsøk på å sverte presidenten, samt Hunter Bidens korrupsjon.

 

 

Ukraine president, in meeting with Trump, says ‘nobody pushed me’ to probe Biden