Hunter Biden og pappa Jo under innsettelsen i januar 2009. Mye vann har rent i havet på de åtte årene Biden var visepresident og han har mer å svare for enn det som hittil har vært kjent. Foto: Carlos Barria/Reuters/Scanpix

Påtalemakten i Ukraina forsøkte å alarmere amerikanske myndigheter om lekkasjer fra Ukraina som var ment å skade Donald Trump, men det amerikanske justisdepartementet nektet å motta bevis og den amerikanske ambassadøren i Kiev sørget for at varslerne ikke fikk visum.

Det var blant disse ukrainske kildene som lekket at Trumps daværende valgmedarbeider Paul Manafort hadde mottatt rikelig med penger for lobbyarbeid for det Moskva-vennlig Party of Regions. Avsløringen førte til at Manafort måtte gå av.

  • Sworn statements from two Ukrainian officials admitting that their agency tried to influence the 2016 U.S. presidential election in favor of Hillary Clinton. The effort included leaking an alleged ledger showing payments to then-Trump campaign chairman Paul Manafort;

Det er The Hills John Solomon som avdekker at Hillary hadde hjelpere i Ukraina.

  • Contacts between Democratic figures in Washington and Ukrainian officials that involved passing along dirt on Donald Trump;

Men ikke bare Hillary, også Jo Biden og hans sønn Hunter kommer dårlig ut av avsløringene.

  • Financial records showing a Ukrainian natural gas company routed more than $3 million to American accounts tied to Hunter Biden, younger son of then-Vice President Joe Biden, who managed U.S.-Ukrainian relations for the Obama administration. Biden’s son served on the board of a Ukrainian natural gas company, Burisma Holdings;
  • Records that Vice President Biden pressured Ukrainian officials in March 2016 to fire the prosecutor who oversaw an investigation of Burisma Holdings and who planned to interview Hunter Biden about the financial transfers;

Bidens sønn Hunter spilte en like tvilsom rolle i Kina. Han fulgte med på farens offisielle reiser og skaffet seg kontrakter som andre bare kunne drømme om. Dette er langt mer alvorlig enn Bidens ekshibisjonisme og trang til å legge hånd på damer.

  • Correspondence showing members of the State Department and U.S. embassy in Kiev interfered or applied pressure in criminal cases on Ukrainian soil;

At State Department og ambassade grep inn i etterforskning av straffesaker i et annet land, er svært dårlig reklame for Clinton og Obama.

Da ukrainske tjenestemenn ville reise til Washington for å fortelle hva de hadde avdekket, ble de hindret i å få visum.

Kostiantyn Kulyk, deputy head of the Prosecutor General’s International Legal Cooperation Department told Solomon that he and other officials have been unable to secure U.S. visas to share the information they have with American officials.

“We were supposed to share this information during a working trip to the United States,” Kulyk said. “However, the (U.S.) ambassador blocked us from obtaining a visa. She didn’t explicitly deny our visa, but also didn’t give it to us.”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂