Greg Craig er tiltalt for det samme som Paul Manafort, lobbyvirksomhet og inntekter på flere millioner dollar som ble unndratt skatt. Mediene har ikke fått det med seg, men nå kommer mer informasjon som setter Ukraina inn i en større sammenheng.

Ukrainas riksadvokat innledet en granskning sist måned av forsøk på å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016 til Hillarys fordel ved å lekke opplysninger om Trumps valgkampgeneral Paul Manafort.

Det er forbudt ifølge ukrainsk lov å påvirke valgutfallet i et annet land.

Riksadvokat Yurii Lutsenko startet etterforskningen etter at det dukket opp et lydbåndtopptak der en ukrainsk tjenestemann innrømmer at de lekket informasjonen om Manaforts lobbyvirksomhet.

Last month, Ukraine Prosecutor General Yurii Lutsenko opened a probe into the so-called black ledger files that led to Manafort’s abrupt departure from the Trump campaign. The investigation came after an unearthed audio recording showed that a senior Ukrainian anticorruption official apparently admitted to leaking Manafort’s financial information in 2016 — including his ties to pro-Russian actors in Ukraine — to benefit Clinton.

Trump var gjest hos Sean Hannity natt til fredag og fortalte at justisminister William Barr er i gang med å granske Ukraina-sporet. Det involverer samarbeid mellom Obama-tjenestemenn og Ukraina.

Et annet spor er at visepresident Joe Biden forlangte å få sparket en ukrainsk statsadvokat som gransket et firma sønnen Hunter var involvert i, under mistanke om korrupsjon.

Ukraina får plutselig en sentral rolle i opprullingen av forsøket på å kompromittere Trumps kandidatur gjennom overvåking og bakvaskelse.

Ukrainian law enforcement officials said earlier this month they have a slew of evidence of collusion and wrongdoing by Democrats, and that they have been trying to share this information with U.S. officials in the Justice Department.

Det er de som hele tiden har hevdet at Russia collusion-anklagene og granskningene har hatt til hensikt å skjule alle svin Demokratene og Hillary har hatt på skogen. De har drevet med «collusion» i stor stil, både med Ukraina og Russland.

Til og med New York Times innrømmer nå at Steele-rapporten om Trump bygger på russiske kilder og kanskje var med å skulle skade Trump. Når en anti-Trump-avis innrømmer noe slikt, viser det at noe er på gang. Dette river grunnen under hele den store planen om at Putin grep inn i valget for å få Trump valgt.

Paul Manafort var den største fisken Bob Mueller fikk fatt i, men det var ikke for noe som hadde med Russia collusion å gjøre. Han ble dømt for skatteunndragelse, manglende innberetning av lobbyvirksomhet og lån på falske betingelser.

John Solomon i the Hill kan idag fortelle at det var på et møte i Det hvite hus i januar 2016 at det ble bestemt å finne ut  om Ukraina hadde noe på Trump. Det ble skrevet en rapport, og der ble Paul Manafort omtalt, pluss Greg Craig  som hadde jobbet for Obama i Det hvite hus. Men hans navn ble utelatt, da saken ble lekket.

 

Clinton-Ukraine collusion allegations ‘big’ and ‘incredible,’ will be reviewed, Trump says

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.