Den norske staten svikter sine miljøplikter ved å etablere nye oljefelt, mener Norges institutt for menneskerettigheter, men det å sprenge i stykker uvurderlig natur og kveste dyrelivet er en nødvendighet, mener Støre.

Norge må nemlig være best i klimaklassen og det har ingenting å gjøre med hverken menneskerettigheter, miljøplikter eller grunnloven.

Samtidig svanesntuper Senterpartiet på ny meningsmåling, med et fall på 5,6 prosentpoeng. Arbeiderpartiet mister også oppslutning. Det kan kanskje ha noe å gjøre med at regjeringen har gjort livene til «vanlige folk» mye dyrere å leve?

I fredagstradisjon tro, diskuterer Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen de øvrige temaene, samt wokeismen som tydelig har fått fotfeste både i USA og her hjemme. Er du ikke biolog, kan du nemlig ikke uttale deg om kjønn!

Velkommen til kveldens Dagsorden.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.