Vestens nasjoner og samfunn forfaller i godhetens navn, vi er inne i en transformasjon mot lavere standard globalt. Vi skal alle bli den tredje verden.

Utdanningsinstitusjonene forfaller, valginstuitsjonen forfaller, rettssystemet forfaller, alle instiitusjonene som skulle sikre borgernes dannelse, vekst og trygghet står for fall. Standarden er rett og slett ikke demokratiet eller den første verden verdig.

Enkeltindivider kan dømmes for valgpåvirkning for å poste memer til sosiale medier, mens reelt valgfusk og valgpåvirkning får gå uforstyrret hen. Det til tross for at en dommer i Bridgeport, Connecticut dømte nominasjonsvalget ugyldig som følge av bevis for det som kalles «Ballot stuffing,» altså stapping av falske poststemmer i stemmebokser. Det vil ikke mediene rapportere, det ødelegger narrativet. Medieinstitusjonen er redusert til et propagandaapparat.

Storbritannia møter motstand når de forsøker å stanse den uendelige strømmen av illegale migranter, de får ikke sende disse til et transittland i påvente av behandling av asylsøknad, det er brudd på menneskerettighetene skal vi tro Den Europeiske Menneskerettskommisjonen. Britenes menneskerettigheter er ikke så viktig.

Samtidig i Norge står universitetene for fall. De tradisjonelle og uavhengige bachelorprogrammene i kjemi, fysikk og biologi skal legges ned, og erstattes med et felles bachelorprogram i realfag/naturvitenskap med fokus på bærekraft, melder Universitetsavisa. Det gir jo mening i all den tid kjønn er flytende, to pluss to er seks og klimarapportenes løgner får stå ukritisert, for ingen vil ha kompetanse til å plukke dem fra hverandre. Alt i bærekraftens navn.

Bærekraft må være det nye ordet for dekadanse.

Velkommen til Dagsorden.

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig ca. kl. 20:00

Podbean:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.