Har du «riktig» politisk tilhørighet eller «rett» ideologisk overbevisning, kan du komme unna med hva som helst. Dersom du derimot tilhører «feil» side, er alt du gjør galt. Dermed blir du også strafferettslig ansvarlig.

Når en transperson skyter uskyldige barn og voksne, er det transpersoner det er synd på. Det finnes inget tankegods, tross at massemorderen etterlot seg et helt manifest. Når en person tøyser med Hillary Cliton, er det valgpåvirkning, men når myndighetene i samarbeid med Big Tech sensurerer at presidentkandidatens sønn er korrupt, er det ikke det. Vi ser det samme her hjemme: Når politikerne jukser med pendlerboliger, er det en »misforståelse,» når en Nav-bruker gjør feil på et skjema, må vedkommende i verste konsekvens i fengsel. Og listen fortsetter.

Alt er lov i den «gode» saks tjeneste, uansett hva det måtte være. Har du feil meninger, er du forhåndsdømt. Du skal bekjempes. Dessuten sørger norske myndigheter for å hemmeligholde sitt virke for deg, mens de krever fullt innsyn i alt du gjør, og det gjør de mens de seiler under det falske demokratiets flagg.

Konstruerte kriser fremmes for å kontrollere befolkningen, mens faktiske kriser ignoreres. Det diskuterer Christian Skaug og Rebecca Mistereggen i kveldens sending.

Velkommen til denne ukens Rett på sak.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.