Environmental, social, and governance (ESG). Dette infiltrerer Vestens woke-økonomi, og regningen havner hos oss vanlige folk. For det er ikke bare bedriftene som berøres av denne galskapen.

DNB skriver om ESG på sin hjemmeside:

Environmental, Social and Governance (ESG)-score graderer selskap etter hvor godt selskapet håndterer risiko og muligheter knyttet til miljø, sosiale forhold og virksomhetsstyring. Graderingen er en vurdering av selskapets evne til å tilfredsstille internasjonale, allment aksepterte og målbare normer for bærekraft.

Hvordan påvirker disse tankene bedriftenes økonomi? Hvorfor skal vi vanlige folk bry oss?

Dette er et komplisert spørsmål. Men Geir Furuseth og Erling Marthinsen forsøker i dagens sending å skape et snev av oppmerksomhet rundt temaet.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Spilleren blir tilgjengelig etter kl. 20:00

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.