Mediene slipper nyhetsbombe etter nyhetsbombe vedrørende Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes aksjehandler. Hun hevder hardnakket at Finnes har tilbakeholdt informasjonen, men selv har hun ført velgerne bak lyset, og jo flere opplysninger vi får, jo verre ser det ut den tidligere statsministeren.

Det er ikke bare hvilke selskap Finnes har handlet i og hvor mange aksjer han har handlet i perioden Solberg satt som statsminister som er i søkelyset, men også hva slags sertifikater han har hamstret i forkant og solgt i etterkant av informasjon daværende regjering offentliggjorde, som igjen har påvirket Finnes fortjeneste.

Erna satt dessuten på informasjon om ektemannens handler i dagevis før hun offentliggjorde egen kunnskap, etter valget. Det kan man spekulere i om pressen gjorde også. Er dette valgpåvirkning?

Dette diskuterer Rebecca Mistereggen med Christian Skaug og Erling Marthinsen i kveldens sending.

Velkommen til Dagsorden.

Youtube:

Rumble:

Podbean:

Videospiller i Rumble blir tilgjengelig etter kl. 20:00.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.