Tommy Robinson gjør comeback og en av Storbritannias viktigste konservative stemmer, Douglas Murray, gir sylskarpe stikk til britiske myndigheter og Hamas-supportere. Er dette begynnelsen på slutten for islamiseringen av de britiske øyer?

Til helgen er det minnemarkering for falne soldater i Storbritannia, for dem som ga sitt liv for britenes frihet, men mørke skyer lurer i horisonten. Det ryktes nemlig at dagen vil kapres av antisemitter. Det finnes ikke Tommy Robinson seg i og oppfordrer alle britiske menn til å møte opp og vise britiske myndigheter hvor skapet står.

Murray sier på sin side at han er ferdig med å huse islamister. De skal ut, om han så må jage dem ut fra landet selv.

Det er andre takter og toner enn tidligere. Er oppgjørets time kommet?

 

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig ca. kl. 20:00 

Podbean:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.