Douglas Murray har gjort det motsatte av faktisk.no: Han har besøkt likhusene i Tel Aviv og sett med egne øyne hva Hamas gjorde. Det leder til noen refleksjoner. Kort fortalt kan de oppsummeres: Barbarene finnes allerede innenfor byens porter.

Det er en innlysende sannhet som ingen norske intellektuelle har mot til å si: Vi har tusenvis av mennesker i våre samfunn som hater vår frihet og livsform. De er en trussel mot våre liv og de kan ikke få bli her. Vi så hva de var i stand til 7. oktober og vi må ikke være så naive at vi tror dette bare er noe son skjer i Israel. Det skjer også i Vesten.

Hvis ikke våre myndigheter vil gjøre noe må de skiftes ut, folket må reise seg, sier Murray som plutselig høres ut som Tommy Robinson. Han har sett noe som har gjort et uutslettelig inntrykk på ham.

-Jeg orker aldri mer høre ordene “Allahu akbar” gjalle i våre gater. Det er et krigsrop, sier Murray.

Douglas Murray om hva som kan komme til å skje om ikke myndighetene gjør noe med volden borgere utsettes for. En vold som har oppstått grunnet myndighetenes håpløse innvandringspolitikk.

Nettstedet ARC, Alliance for Responsible Citizenship.

YouTube:

Rumble:

Podcast:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Europas underlige død» her.

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.