Helena Edlund har nådd mange med sine Tanker. Hva er det som gjør at hun har nådd ut? Noe er i gjære. Det er understrømmer som hovedkulturen ikke fanger opp. På 60-tallet snakket vi som subkulturer og det var et honnørord. I dag har vi helt andre subkulturer, men de blir hengt ut hvis det ikke handler om seksuelle minoriteter.

Plutselig er subkultur blitt en trussel.

Det er i sær den kristne kulturen som er truende. I USA har FBI overvåket og fengslet konservative katolikker. Myndighetene frykter troen.

Men historisk vil undertrykkelse bare styrke troen og det ser vi også tegn til idag.

I USA er ordet kristen-nasjonalist blitt det nye propagandaordet som vi kommer til å høre mye til. Det foregår en virkelig oppvåkning i USA og det gjelder å diskreditere den før den blir for sterk.

Men den religiøse lengselen lar seg ikke stanse. Den springer ut av menneskets innerste behov.

Eliten sprer også religion, deres egen tro som er kristendomsfiendtlig og tror mennesket kan alt. Det skjer en forføring av menneskene som man må være våken for å avsløre.

Den moderne kulturen forsøker å stjele menneskets sinn og sjel ved forføring. Men det er fra Skaperen og Skaperverket satt grenser for hva mennesket kan gjøre. De gamle grekerne kalt det areté. De mennesker og det samfunn som setter seg ut over disse grensene vil før eller siden bli rammet av nemesis.

YouTube:

Rumble:

Podcast:

Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.