Fosen er en togavsporing i sakte kino. Det er Støre-regjeringen som havarerer, og med den spøker det for Den store omstillingen.

Det er regjeringens stahet og arroganse som vekker folks mistanke om at det ligger en vilje bak vindturbinene, og den har ikke godt i sinne for menneskene som lever i dette landet. Vi er alle samer på Fosen.

Alle de grandiose planene for omstilling av samfunnet minner om Maos Det store spranget. Europa har aldri sett maken siden kommunistene, nazistene og fascistene herjet. De smadrer næringsliv og privatøkonomier i jakten på en forjettet fremtid.

Denne fremtiden lar seg ikke realisere, for planene bygger på ren utopi som forvandles til dystopi as we speak.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.