Politikerne virker så oppsatt på å levere våpen til Ukraina at de ikke sanser at kamperfarne unge militssoldater i Ukraina kan få betydning for utviklingen i Vest-Europa.

Mennene som bestemmer i Vest-Europa er feminisert. De klarer ikke forsvare seg selv enn gang, langt mindre kvinner og barn mot dominanskultur fra MENA-land.

Sverige opplevde et muslimsk påskeopprør. I Jerusalem forsøker islamister å antenne en brann.

Noe kan en dag gå galt. En intifada i Vest-Europa kan utløse motkrefter.

Ukraina kan være et laboratorium.

Politikken hater vakuum. Det har over tid bygget seg opp et vakuum i Europa der det før var tillit mellom myndigheter og befolkningen. Mediene overdøver lyden av mistillit, men plutselig skjer det noe.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.