Erfaring med Telenor fikk det til å renne over for undertegnede, og jeg har noen tanker om forbrukermakt. Document har 28.000 lesere per dag, og hvis vi forhandlet en bloc, ville det være mulig å få helt andre vilkår. Det ville også være mulig å få en helt annen behandling enn den undertegnede fikk av Telenor.

Ellers har jeg tanker om Biden og Ukraina. Det skjer noe der ute som går under radaren til mange europeere. Utgangspunktet er i USA, og det begynte for lenge siden, da en mann ved navn Trump dukket opp.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.