Over tid vil vanlige mennesker bli tvunget til å innse at systemet har endret karakter. Politikerne driver business i businessen: De har oppdaget at de kan sko seg på sine ulike verv, akkurat slik man gjør i det private næringsliv med styreverv. Faktisk er mulighetene enda større i staten hvis man først legger til side de moralske skrankene. Det er politikerne i full gang med.

Samtidig husker de ikke lenger hva de gjorde og sa for bare kort tid siden. 16 statsråder gikk i forbønn for IS-bara som satt fast i Al-Hol-leiren i Syria. Om nødvendig måtte også mødrene bli med.

Nå er en slik IS-mor tatt for terrorforbindelse til 25. juni-angrepet og er internert med tanke på utvisning.

Hven husker da Sylvi Listhaug ble kjølhalt for å ha skrevet at Ap la større vekt på terroristenes rettssikkerhet enn norske borgeres sikkerhet? Historien om Nordfjord-terroristen med fem barn viser at hun fikk rett og det er ikke første gangen. Men kommer mediene og politikerne til å gå i seg selv? Neppe. Det skal sterkere lut til.

Men vi er ikke ferdig med oppgjøret etter 25. juni.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.