På denne skogturen ble vi truffet av to viktige erkjennelser. Når eliten går sin vei, oppdrar folket seg selv: Brexit, Trump, Orban, SD og Giorgia Meloni er eksempler på det.

Som vi spurte kristiansanderne tirsdag: For fem år siden fikk Fratelli d’Italia rundt fem prosent, 25. september fikk de over tyve. Tror virkelig dere at hver femte italiener plutselig svermer for et fascistparti? For det er dét mediene vil ha deg til å tro.

Det er på tide å ta igjen og utfordre mediene på deres bakvaskelser og misbruk av historien. De snakker vondt om sin neste hver dag.

Ingen mer enn Trump. Denne morgenen har mediene formidlet to storyer om Trump. P4 kunne fortelle at Bob Woodward legger ut alle intervjuene han gjorde med Trump – til sammen åtte timer – som lydbok. Det er jo interessant, men i P4 fikk du ingen kontekst. F.eks. ikke at Woodward har 100 kilder, men alle er anonyme. Ingen må svare for det de sier. Alt blir et spørsmål om tillit. F.eks. hva slags holdning Woodward har til Trump. Han sier at Trump er den farligste mannen i amerikansk politikk og at han aldri må få slippe til igjen. Der har vi motivet for lydboken. Studio er helt med og har den rødrusshumoren som journalister bruker om Trump.

Det andre var et innslag i NRK om en dame som het Carroll som har beskyldt Trump for voldtekt i et varehus en gang på 1990-tallet. Hun kan ikke tidfeste hendelsen. Er ikke voldtekt en ganske dramatisk hendelse som man vanligvis vil ha mange som man har betrodd seg til, om det så bare er personlige notater. Her skal vi tro fremstillinger som kun er påstander.

Og det er ikke første gang, men det vil ikke NRK nevne.

Det andre viktige poenget fra skogturen er at woke er en slik galskap at den vil brenne ut. Nå reiser foreldrene seg i USA og krever slutt på grooming og pornografiske lærebøker. Biden-regimet stempler dem som domestic terrorists (nasjonale terrorister).

Hvem vinner? Vi får en første indikasjon 8. november.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.