Full av inntrykk fra Ulsteinvik. Det er første gang vi er ute og besøker lesere utenfor Oslo. Det var en stor opplevelse, og det blir garantert ikke siste gang. Nye møter er allerede i kjømda.

Document er en undergrunnsbevegelse i Norge. Leserne er for Trump. Nå er valgkampen i gang, og mediene har begynt å hetse Trump slik de gjorde i 2016. Men det som har forandret seg, er at mange flere har oppdaget at det de får servert, er propaganda.

En viktig erkjennelse: De som forlater gammelmedia, kommer aldri tilbake. Det gjør dagens journalister nervøse. Trump hamrer løs på dem hver gang han holder møte.

Det amerikanske justisdepartementet vil bruke terrorlover mot foreldre som har barn på skolen. Vi må få folk til å forstå at dette er en utvikling som er rettet mot dem.

Pod-en er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Da vil Odysee gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.