Trumps motstandere har malt seg inn i et hjørne som gjør at Trump vinner uansett. Han har allerede gått et langt stykke på martyriets vei. Hvis motstanderne fortsetter vil det bli fullbyrdet, enten ved at han blir dømt eller drept.
Alternativet er at det de har å anføre mot ham er så tynt at de må la ham gå. Da vinner han sannsynligvis valget i 2024, og så er han klar til å ta et oppgjør med sine fiender. Det kommer.

Motstanderne lærer ikke. De sprer nå en historie om at Trump hadde for vane å rive i stykker og kaste dokumenter og notater i do. Der måtte medarbeidere plukke dem opp og lime dem sammen. Hvorfor? Fordi de tok arkiveringsplikten alvorlig! Medarbeiderne måtte fotfølge Trump i Det hvite hus, ellers tettet han slukene. Det hadde skjedd flere ganger.

For Trump hadde aldri hørt om makuleringsmaskiner? Historien er tullete, men spres av samtlige med stort alvor.

Verden vil bedras.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.