Giorgia Melonis seier ser ut til å ha trigget venstresiden til å se ytre høyre over alt. Den nye normalen, som Aftenposten kalte det. Men ikke tro det ligger noen aksept i det.

Den etablerte venstresiden nærmer seg samme posisjon som kommunistene i Tyskland sto i i 1933. Da nasjonalsosialismen hadde blitt tildelt regjeringsansvar, svarte kommunistene med å utrope sosialdemokratene til sosialfascister. Man måtte ta seg av dem først, før man gikk løs på de virkelige fascistene.

Det satte mye vondt blod. På toppen av det hele kunngjorde kommunistene dannelsen av en Enhetsfront, som skulle samle kampen mot fascismen, men på deres premisser.

Det er noe av den samme enveiskjøreretningen over dagens venstreside. De er uimottagelige for divergerende oppfatninger og argumenter. Når verden går dem imot fordobler de brunbeisingen av motstanderne.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.