Venstresiden har hele tiden sagt at «fienden står alltid til høyre».  Derfor klarer den ikke se noe annet enn en fiende i Giorgia Meloni. Det fikk Christian Skaug til å skrive: Giorgia Meloni forsøkes delegitimert før hun er valgt. Venstresiden tror den scorer poeng ved å klistre Meloni til fascistiske røtter. I virkeligheten er det seg selv de ødelegger.

Da førsteamanuensis Elisabetta Christina Wolff ble intervjuet på Nyhetsmorgen ble hun spurt om en forklaring på hvorfor venstresiden tapte. Wolffs svar falt ikke i god jord på Marienlyst: -Fordi venstresiden ikke har klart å frembringe en kvinnelig kandidat i alle de år den har sittet med makten. Det har bare vært menn, menn. Dessuten: Arbeiderklassen tror ikke lenger på venstresiden. Den ivaretar ikke arbeidsfolks interesser lenger.

Slik går det når kassen er tom, da bites hestene. I det lange løp nytter det ikke å løpe til staten. Staten har ikke lenger pengene. Det gjelder i alle vesteuropeiske land, der Norge er et stort unntak. Men heller ikke Vedum vil dele.

Det ser ut til å være et stort politisk skifte på vei: Sverigedemokratene og Italias brødre er allerede i boks. 8. november følger midtveisvalget i USA som kan bane veien for Trumps kandidatur.

Venstrsiden kan få akutt hjerteattakk.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.